HU | EN

Szolgáltatások

Árlista

Az alábbiakban felsorolt szolgáltatásaink csak a leggyakrabban előforduló fogászati és szájsebészeti kezelések. Természe- tesen egyéb esetekben is állunk ren- delkezésükre, ezekről felvilágosítást tele- fonon vagy személyesen rendelőinkben kaphat.

SZÁJSEBÉSZETI KEZELÉSEK » Gyökércsúcs resectio

Gyökérkezelést követően lehetséges, hogy tökéletes gyökértömés ellenére is panaszos egy fog, vagy a röntgenképen nem látszik gyógyulás a gyökércsúcs körül. Előfordulhat, hogy a fog anatómiája miatt nem lehet korrekt gyökértömést készíteni.Ekkor alkalmazhatunk egy ambuláns szájsebészeti eljárást a gyökércsúcs resectiot másik nevén a gyökércsúcs amputatiót. A beavatkozás helyi érzéstelenítéssel kezdődik, majd lebenyképzés után a szájsebész eltávolítja a gyulladásos csontrészt és a gyökér csúcsi részét. A sebzárás öltésekkel történik, tehát a beavatkozás után egy héttel varratszedéssel kell számolni.

« Vissza

Aktualitások

MIKROSZKÓPOS gyökérkezelés

MIKROSZKÓPOS gyökérkezelés

Életképek - Váci rendelő

Hasznos információk

Miért fontos a fogkő eltávolítása?

A fogkő nem más, mint elmeszesedett (mineralizálódott) lepedék, ami rengeteg baktériumot tartalmaz. Kialakulásában elsősorban a nem megfelelő szájhigiéne, a...


Utolsó módosítás: 2022-05-20