HU | EN

Szolgáltatások

Árlista

Az alábbiakban felsorolt szolgáltatásaink csak a leggyakrabban előforduló fogászati és szájsebészeti kezelések. Természe- tesen egyéb esetekben is állunk ren- delkezésükre, ezekről felvilágosítást tele- fonon vagy személyesen rendelőinkben kaphat.

FOGÁSZATI KEZELÉSEK » LÁMPÁS FOGFEHÉRÍTÉS

Új, fájdalommentes, professzionális fogfehérítés, mind a budapesti, mind a váci rendelőnkben. Látványos és gyors eredmény érhető el.

Az általunk használt ZOOM lámpás fogfehérítő rendszer egy szolgáltatás csomag, amely tartalmazza az elő- és utókezelést is. A régebben használt magas koncentrációjú (25%) anyagot EU konformnak megfelelően 6%-osra cserélték, ennek köszönhető, hogy a kezelés során semmilyen érzékenység nem tapasztalható. A fogfehérítő zselé felvitelét tökéletes izolálás előzi meg, amely védi az ínyt a káros hatásoktól. A csomag része még egy otthoni fenntartó kezelést biztosító készlet.

« Vissza

Aktualitások

MIKROSZKÓPOS gyökérkezelés

MIKROSZKÓPOS gyökérkezelés

Életképek - Váci rendelő

Hasznos információk

Mi az előnye a cirkónium kerámia fogpótlásnak?

A fémmentes fogpótlásokra egyre nagyobb az igény napjainkban. A cirkónium vázra égetett porcelán korona vagy híd amellett, hogy esztétikusabb, rendkívül pontos is....


Utolsó módosítás: 2022-05-20